Riva1 Korčula Apartmani Prižba

POSEBNE PONUDEPowered by CuteNews

Utisci naših gostijuRiva1 Apartmani

Apartmani Korcula Riva1

Riva1smještaj, Korčula - Prižba ima u ponudi apartmane. s jednom ili dvije spavaće sobe, prikladne za 2-6 osoba...
Riva1 Sobe

Sobe Korcula Riva1
Riva1 Korčula - Prižba sobe s pogledom na more ili na vrtove u pozadini kuće. Svaka soba ima kupaonicu...

Riva1 apartmani i sobe - Korčula apartmani PrižbaRiva1 - Prižba, apartmani i sobe, nudi smještaj uz more koji se nalazi na jugozapadnom dijelu otoka Korčula u poznatom ljetovalištu Prižba. Ovo ljetovalište je smješteno na lokaciji jedinstvenoj po tome što se Prižba proteže uz samo more gledajući na slikovite otočiće koji su nanizani uz obalu ispresijecanu uvalicama i poluotočićima. U ovaj krajolik idealan za ljetovanje smjestili su se najljepši apartmani otoka Korčula.

Riva1 u svojoj ponudi ima novouređene i kompletno opremljene apartmane za dvije do četiri osobe, a može ponuditi i smještaj u sobama sa pogledom na more ili na vrtove u pozadini kuće. Ako samo prolazite ljetovalištem Prižba ili otokom Korčula ili ako se želite zadržati duže kako biste istražili ljepote uvaei Prižba ili otoka Korčula, apartmani i sobe Riva1 nezaobilazan su izbor za vas.

Šljunčana šlaža u Prižbi pored apartmana Riva1Samo nekoliko metara od apartmana Riva1 je plaža, betonirana na stjenovitoj obali gdje se može plivati i uživati u iznimno bistrom moru. 100 metara od kuće se nalazi šljunčana plaža, slikovit primjer netaknute prirode u uvali Prižba.
Prirodne ljepote i bogatstvo ponude u našem pansionu, učinit će vaše ljetovanje u Prižbi, na otoku Korčula, jedinstvenim iskustvom.

Riva1 Prižba pripada kategoriji smještaja sa 3 zijezdice na otoku Korčula i radi od 1. travnja do 31. listopada.

AGENCIJE PARTNERI:

Prižba otok Korčula

Prižba, otok Korčula

Prižba je ljetovalište koje se nalazi na južnoj strani otoka Korčula. Proteže se uz obalu u dužini od oko 5 kilometara započevši od uvale Gršćica pa do predjela Prišćapac i Vinačac. Prižba se sastoji od nekoliko manjih uvala i dva poluotoka Ratak i Prišćapac. Na ovom prostoru se nalaze najljepši apartmani te nekoliko trgovina i restorana. Trgovine su opskrbljene osnovnim potrepštinama, a u restoranima ćete pronaći vrhunsku ponudu svih domaćih specijaliteta od ribe, mesa, povrća te autohtonih vina.
Blato otok Korčula

Blato otok Korčula, Hrvatska

Otok Korčula jedno je od najpopularnijih ljetovališta u Hrvatskoj. Korčula je otok sa jedinstvenom kombinacijom tradicionalne arhitekture i mediteranskog krajolika. Otok Korčula može ponuditi posjetiocima turističke atrakcije kao što su kulturni događaji, arheološka nalazišta, gurmanske poslastice... Neke od najatraktivnijih lokacija za posjetiti su gradske zidine, stare palače i crkve te muzeji u gradu Korčula, srednovjekovne crkvice i jezgra mjesta Blata ili prethistorijska nalazišta u spiljama u Veloj Luci.

Za one koji vole prirodu i sport, Korčula je idealna za šetnje, trčanje ili vožnje biciklom jer nudi pogodne puteve uz more ili u unutrašnjosti otoka, a pogotovo u ljetovalištu Prižba nedaleko od Riva1 apartmana i soba.


Riva1 Naslovna - Riva1 Apartmani - Riva1 Sobe - Korčula Prižba Riva1 Lokacija
Riva1 Restoran - Kontakt i Rezervacije

Riva1 Korčula Apartmani Prižba - Andreis web design